Diensten

 

Your Security houd zich bezig met verschillende diensten binnen de beveiligingssector. Bij iedere dienst wordt de juiste beveiligersbeambte gezocht binnen Your Security. De beveiligersbeambte is het visitekaartje van het bedrijf. We proberen bij het inzetten van beveiliger zoveel mogelijk dezelfde beveiligers neer te zetten bij een locatie, dit werkt prettiger voor de opdrachtgevers alsmede voor het personeel en de vaste klanten van de onderneming. De beveiliger zal op deze manier de locatie het beste kunnen beoordelen en zo optimaal kunnen functioneren.

Hieronder vindt u een overzicht van onze voornaamste diensten:

Objectbeveiliging

Objectbeveiliging

Veel bedrijven nemen tegenwoordig een beveiligingsbeambte in dienst, om in de avond- en nacht uren maar ook in het weekend het pand te bewaken.

Your Security bekijkt uw wensen en verwachtingen, we analyseren de risico's die in en om het bedrijf zitten, natuurlijk heeft dit ook met de locatie van het pand te maken.

Winkelsurveillance

Winkelsurveillance

De taak van een winkelsurveillant is het preventief aanwezig zijn, het is helaas aan de orde van de dag. Het is vaak veel te druk in de winkel om alles in de gaten te houden, hier spelen winkeldieven op in.

Your Security zorgt er voor dat er niets meer ontvreemd wordt en dat het personeel zich volledig op de verkoop kan richten zonder op diefstal te hoeven letten.

Horecabeveiliging

Horecabeveiliging

Als horecaondernemer kunt u geconfronteerd worden met een aantal risico's binnen uw onderneming. Wapen- en drugsbezit, diefstal, vernieling, intimidatie, afpersing of zinloos geweld in het uitgaansleven neemt to

Your Security is gespecialiseerd in verrichten van beveiligingswerkzaamheden binnen de horeca.

Hotelbeveiliging

Hotelbeveiliging

In een hotel is beveiliging een belangrijk aspect, denk vooral aan mensen van alle nationaliteiten. De gasten zullen zich zeker op hun gemak voelen indien zij in een omgeving verblijven waar de beveiliging een optimale uitstraling heeft.

Samen met de manager op de vloer zorgt Your Security voor een veilig geheel.

Evenementen

Evenementen

Het werken op een evenement is totaal iets anders in vergelijking met andere beveiligingsactiviteiten. Het verschil zit hem in de menigte die op het evenement afkomt, je moet op veel dingen letten tegelijk. Het is dus belangrijk dat ieder weet waar hij op let, wie er bereikt moet worden bij calamiteiten.

Om dit alles te faciliteren wordt er bij een evenement een beveiligingsplan gemaakt.