Horecabeveiliging

Your Security- Horecabeveiliging

Als horecaondernemer kunt u geconfronteerd worden met een aantal risico's binnen uw onderneming. Wapen- en drugsbezit, diefstal, vernieling, intimidatie, afpersing of zinloos geweld in het uitgaansleven neemt toOm deze reden is het belangrijk dat u over een beveiligingsplan beschikt, zodat u voor uzelf, uw personeel en uw klanten een prettige maar vooral veilige werk- en uitgaanssituatie kunt creëren.

 

Your Security is gespecialiseerd in verrichten van beveiligingswerkzaamheden binnen de horeca.

 

Ons uitgangspunt van horecabeveiliging is er op geënt dat preventieve beveiligingen de beste resultaten met zich meebrengen.

 

Door ons zijn de mensen bij de entree alsook de beambten in het gebouw opgeleid om in een goed samenwerkingsverband met uw eigen mensen een optimaal resultaat te behalen. Your Security- HorecabeveiligingOok regelgeving van de opdrachtgever en reeds bestaande verordeningen zullen wij vooraf bespreken en daar waar nodig aanpassen. Ook van overheidswege worden regelmatig wijzigingen doorgevoerd en om aan deze zaken voldoende aandacht te geven, worden door ons regelmatig kontakten onderhouden met zowel de overheid alsook onze opdrachtgevers, teneinde een optimale beveiliging te garanderen.


 

 

 

 

< terug