Hotelbeveiliging

 

Your Security - HotelbeveiligingIn een hotel is beveiliging een belangrijk aspect, denk vooral aan mensen van alle nationaliteiten. De gasten zullen zich zeker op hun gemak voelen indien zij in een omgeving verblijven waar de beveiliging een optimale uitstraling heeft. De veiligheid van de gasten maar ook de veiligheid van het personeel komt te rusten op de schouders van de beveiligingsbeambt

 

Samen met de manager op de vloer zorgt Your Security voor een veilig geheel. De medewerkers van Your Security kennen alle facetten die nodig zijn om een hotel te beveiligen.

 

Buiten een beveiligingstaak heeft de beveiligingbeambte de taak om klaar te staan voor de vragen van de gasten. Het is van belang dat de beveiligingbeambte niet alleen alles over de veiligheid weet maar ook over faciliteiten buiten het hotel.

 

De medewerkers van Your Security spreken meerdere talen en dat is een vereiste om in een hotel optimaal te kunnen functioneren. Zij kunnen in een goed samenwerkingsverband een verlengstuk van uw presentatie naar de klanten toe zijn en hen desgewenst te woord staan.

 

Te allen tijde zullen de reeds bestaande regels gehandhaafd blijven en daar waar nodig in overleg eventuele regelgeving aanpassen. Ons uitgangspunt blijft de zorg voor het object en haar gasten zo optimaal mogelijk uit te voeren.

 

 

 

 

 

< terug