Objectbeveiliging

Tattoo Museum Amsterdam

Veel bedrijven nemen tegenwoordig een beveiligingsbeambte in dienst, om in de avond- en nacht uren maar ook in het weekend het pand te bewaken.

 

Your Security bekijkt uw wensen en verwachtingen, we analyseren de risico's die in en om het bedrijf zitten, natuurlijk heeft dit ook met de locatie van het pand te maken. Wij houden rekening met verschillende aspecten en daarna bespreken wij de taken, bevoegdheden en instructies van de beveiligingsbeambten. De beveiligingsbeambte beschikt over diverse communicatiemiddelen en zal in staat zijn om bij calamiteiten contact op te nemen met de politie of andere instanties zoals de brandweer en of andere hulpdiensten.

 

Te allen tijde zijn reeds door u genomen maatregelen doorgaans afgestemd op de beveiliging van dit moment. Mogelijkerwijs voldoen deze niet meer en zouden misschien voor wijzigingen en/of aanpassingen in aanmerking komen.

Your Security

 

Graag zouden wij dit vrijblijvend met u willen doornemen om daar waar nodig, een nieuw beveiligingsplan op te stellen en/of aan te passen.

 

 

 

 

 

< terug